Hier staat alle foto informatie over dit Masters zwemfeest!

 Foto's zijn gemaakt door Leon Kant en Kees-Jan van Overbeeke (zie de naam linksonderin de foto)

Update 2 april - Alle foto's bewerkt, nu nog ff kijken of er in de selectie geen foto's vergeten zijn, vraag gerust als je denkt dat er een foto ontbreekt.

Klik hier voor het foto overzicht. Mail mij de bestandsnaam van jouw foto die je in hoge resolutie wilt ontvangen. Hiervoor heb ik de bestandsnaam nodig zoals die in het foto overzicht staat. Ik kan alleen foto's leveren waarvan de bestandsnaam begint met _KJO. bv _KJO1102_20120324_131602. Deze kan je gewoon selecteren en kopiëren naar je email.

Wil je meer foto's bestellen, klik dan hier voor de bestel informatie.

Update 29 maart - Alle foto's zijn van trefwoorden voorzien, dus kan je op naam zoeken of slag of afstand.

Dat kan in het zoekveld rechtsboven op deze pagina. Klik hier voor een lijst met namen die ik bij de foto's heb staan. Klopt er een naam of een ander trefwoord niet, reageer direct op de foto of maak een melding met de bestandsnaam hier.

Dankzij de organisatie van Neptunus krijgt iedere deelnemer 1 digitale kopie gratis, deze is te bestellen via deze pagina als de foto's bewerkt zijn. Er zijn door Leon Kant en mij ruim 1600 foto's gemaakt, dus u kan zich voorstellen dat dit niet ff in een uurtje verwerkt is.

 

Copyright ©2021 Kees-Jan van Overbeeke